top of page

Het restaurant beschikt over 400 zitplaatsen die uitsluitend bestemd zijn voor de groepen die in het Domaine de Mambaye verblijven.

Ontdek de keuken van de chef-kok van het Domaine de Mambaye die zijn ervaring in de traditionele gastronomie aanwendt om smakelijke en kwaliteitsvolle gerechten voor groepen te bereiden en te serveren voor onze jonge fijnproevers.

Verse groenten en fruit, vlees, gevogelte, vis en fijne vleeswaren van kwaliteit vormen de basis voor de gerechten bereid door onze chef-kok. Van het ontbijt en de lunch tot het vieruurtje en het avondmaal kunt u erop rekenen dat de voeding van uw kind evenwichtig en smakelijk zal zijn.

 

De service is ook erg belangrijk om al deze gerechten te valoriseren. De gerechten wordt eerst met de ogen gegeten en daarom besteden de chef-kok en zijn team de grootste zorg aan de presentatie ervan. Onze chef-kok heeft deze keuken tot zijn liefde en kwaliteit tot zijn stokpaardje gemaakt, en is duidelijk niet van plan om zich te laten beïnvloeden door de huidige fastfoodtrend.

 

Belangrijk: Onze chef-kok gaat met zijn tijd mee en tracht in de mate van het mogelijke rekening te houden met de verschillende dogma's, culturen en allergieën die we tegenkomen in de huidige samenleving.

NB: De kinderen zijn gegroepeerd per tafel van 8. De service wordt uitgevoerd door de leerlingen en hun begeleiders. Excursies: Kinderen kunnen hun picknick klaarmaken. Deze bestaat uit belegde broodjes, fruit, een wafel, een doosje fruitsap en een fles water (voorzie een veldfles)

verblijf
Accomodatie
omgeving
prijzen
Mobiliteit
bottom of page