top of page

Bosklassen

De vzw ENASC, populair om de kwaliteit en de degelijkheid van haar activiteiten, organiseert bosklassen en sportkampen in het Domaine de Mambaye.

Wij ontwikkelen verschillende natuurgerichte projecten die jongeren van alle leeftijden bekoren: ontdekking van Spa en omgeving, kennis van de lokale tradities en geschiedenis, natuureducatie, …

Onze gespecialiseerde en ervaren gidsen doen hun uiterste best om alle deelnemers onvergetelijke momenten te laten beleven.

Activiteiten
Mambaye Concept
verblijf
Promoties
prijzen
Mobiliteit

Hoe kunt u een verblijf in het Domaine de Mambaye voorbereiden?

  • Eerst moet u bepalen hoeveel leerlingen zullen deelnemen aan het avontuur en een periode in het jaar kiezen die geschikt is voor de organisatie van uw verblijf.

  • Wij kiezen samen met u de meest geschikte periode op basis van uw verzoek en de capaciteit van onze gebouwen om u te onthalen.

  • We stellen een globaal budget op voor het verblijf, het activiteitenproject en, indien nodig, de reis.

  • Na uw goedkeuring stellen wij een contract op en vragen een voorschot dat, na ontvangst ervan, uw boeking valideert.

Uw verblijf nadert met rasse schreden, tijd om uw activiteitenproject voor te bereiden en uw verblijf te regelen. Een van onze medewerkers neemt contact met u op voor uw keuzes, budget en eventuele vragen.

  • Zodra deze informatie verzameld is, ontvangt u een activiteitenproject op maat met de gekozen activiteiten en het tijdstip waarop zij zullen plaatsvinden.

  • Een paar weken voor uw verblijf ontvangt u een volledig dossier dat het volgende bevat: activiteitenproject, plattegrond van het gebouw voor de verdeling van de kamers, dieet- en voedselallergieënformulier om in te vullen, contactgegevens van de medische diensten, Mambaye praktisch en een exemplaar van de brochure Tremplin "Ardennen".

  • Uw verblijf is klaar, wij verwelkomen u met veel plezier op de dag van uw aankomst in het Domein.

Informatie aanvraagformulier

bottom of page